Kjøpevilkor

 
Kjøp

Ved bestilling inngås en avtale om kjøp når Campingtilbehør4U har bekreftet bestillingen via en ordrebekrefelse sendt på E-post.
Ordrebekreftelsen genereres automatisk av Campingtilbehör4U uten manuelt eftersyn. Ved eventuelle feili f.eks indikasjon av pris, leveringstid etc forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i etterkant. For at din bestilling skal godkjennes skal du være minst 18 år. Campingtilbehør4U forbeholder seg for eventuelle trykkfeil. 
All bildeinformasjon skal ses som illustrasjoner, og kan heller ikke garantere at varens eksakte utseende og beskaffenhet blir gjengitt.

Garanti

Campingtilbehør4u.no følger gjeldende regler i norsk kjøps- og forbrukerkjøpslov. Vi svarer ikke for tap i næringsvirksomhet.  Vi gir som hovedregel 2 års garanti på vårt sortiment, gjelder imidlertid ikke forbruksartikler som f.eks. batterier, lyspærer og slitedeler. I tilfelle material-
og produksjonsfeil reparerer eller bytter vi varen.

Pris & Betaling

I prisene inngår MVA med 25%.  Andre skatter eller avgifter tilkommer ikke ved bestilling innen Norge.

Betaling

Du kan velge mellan mellom følgende betalingsalternativ: Kortbetaling Visa/Mastercard.
Dette betalingsalternativ er kostnadsfritt og sikkert. Betalingssidene er sikkerhetsbeskyttet med krypterte SSL-sider og certifisert av Geo Trust, 3-DSecure.
Kortinformasjonen behandles derfor sikkert og konfidensielt. Dine kortopplysninger formidles direkte til din bank via beskyttede linker og lagres aldri hos oss.
Betalingssystemet tilbys av Klarna Checkuot. Klarna er ansvarlig for at all betalingsinformasjon håndteres i samsvar med gjeldende PCI-standard. 

Garanti

Campingtilbehør4u.no følger gjeldende regler og anvendelsesområder i norsk kjøps- og forbrukerkjøpslov. Vi svarer ikke for tap i næringsvirksomhet.  Vi gir som hovedregel 2 års garanti på vårt sortiment, dog gjelder ikke dette forbruksartikler som f.eks. batterier, lyspærer og slitedeler.


Faktura

Vi tilbyr privatpersoner og bedrifter faktura på 14 dager netto. Bestillingen skal være merket med personnummer.
Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter du har mottatt varene dine.

- Få alltid varen hjem før du betaler.
- Alltid 14 dagers betalingsfrist fra levering fra vårt lager.
- Du behøver aldri å oppgi kredittkortinformasjon.
- Du kan laste ned fakturaen din på Klarna.no
- Mulighet for delbetalningar.
- Hvis betaling unnlates legges det till et purregebyr på 61,00 kr og en forsinkelserente på 8,50%.

Ved et kjøp vil Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme.
Du får da en kopia av kredittopplysningen per post.

Personlig informasjon behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring.
Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.


Leveringer
Leveringstid
Normal leveringstid er 3-9 dager etter bestilling.
Reservedeler og annen spesialbestilling kan ta 3-20 dager etter bestilling.
Ved spørsmål - kontakt kundeservice: info@campingtilbehor4u.no

Fraktkostnader.
Fraktkostnad tilkommer.

Levering.
Levering av bestilte varer er gjort med Postnord Logistic.

Transportansvar.
Hvis varene er skadet eller tapt i transitt fra oss til deg, er vi ansvarlige.
I en retur til oss, er du ansvarlig.

Transporter skade.

Om varen är skadet ved levering, skall du melde umiddelbart til vår kundeservice. 
For oss å klage om skaden mot transportøren vårt vi trenger å melde skaden innen 1-3 dager. Vi setter stor pris på om du melde skaden innefor dette tidsrommet.
Dette gjelder både synlige som skjulte skader og er derfor viktig at du pakker og kontrollere at produktet er feilfritt så snart som mulig etter mottak.

Hvis skaden er synlig den enkleste måten at du tar denne informasjonen til føreren ved mottak. Spør sjåføren notere på din kopi av fraktbrevet. 
Alltid vare på emballasjen till reklamesjon må håndteres på riktig måte.  Et produkt som er feilaktig leverte bør varsles så snart som mulig å Campingtilbehør4U.
Hvis en produkt i det usannsynlige tilfellet skadet eller defekt vi vil gjøre det gratis.

Pakker som ikke hentet.

Hvis vi komme tilbakke pakke som ikke har blitt tatt tidligere, forbeholder oss retten til å kreve retur frakt, håndtering og kostnader på 395 kroner.

Leveringsforsinkelse
Hvis det oppstår leveringsforsinkelse gir vi deg beskjed via e-post.
Du som kunde har alltid rett til å heve kjøpet vid levereingsforsinkelser. Vi kommer til å gjøre allt som står i vår makt for å fullføre din bestilling.
Det kan finnes tilfeller som gjør det umulig å fullførebestillingen eksempelvis når vår leverandør ikke kan fullføre sine forpliktelser til oss. Vi forbeholder oss retten til å fraskrive oss fra all erstatning til kunde som gjelder leveringsforsinkelser.

Retur 
Ved bytte/retur står du selv for fraktkostnaden. Kostnaden for returfrakten trekkes fra produktverdien etter at varene er returnert til oss. Kontakt oss for å motta en returetikett og retursjema på: info@campingtilbehor4u.no

Retursjema ifyldes for raskere håndtering og kreditering. Pakken må returneres til samme Postnord-service som den ble levert til. 
(ikke Bring, Posten Norge AS, Schenker, DHL etc) OBS! Varen må være i orginaltilstand og i orginalemballasje. Ikke bruk tape på originalemballasjen.

Vi anbefaler deg å beskytte emballasjen i annen pakke eller beskyttende plast som du fester returetiketten på.
Returadresse:

Campingtilbehør4U A/S
c/o Tollpost Globe, Postens Godssenter
0668 OSLO

 

Reklamasjon

Brukes når det er feil på en vare. Ved godkjent reklamasjon sender vi deg en ny vare fraktfritt.
Hvis vi i stedet skal erstatte deg ved tilbakebetaling, vil detta bli gjort med et innskudd på kontoen du oppgitt via Klarna.

Kontakt Klager.
Mail: info@campingtilbehor4u.no


Kontakt
Ved spørsmål - kontakt kundeservice: info@campingtilbehor4u.no
Campingtilbehør4U AS
Postboks 2646 Solli
0203 Oslo