Batterilader til campingvogn og bobil - Campingtilbehor4u.no
SEK
SEK - SE
NOK
NOK - NO
EUR
EUR - EU
DKK
DKK - DK

Batterilader til campingvogn og bobil

Vi har laderen for deg. Kjente varemerker som Victron, CTEK, Dometic (tidligere Waeco), Exide (Tudor) og LTC med flere.
Hvilken lader du skal velge kommer an på hvor stor din batterigruppe (eller batteri) er og hvor raskt du vil at det skal lades.
En vanlig størrelse på batteriladere til campingvogn og bobil er 7A. Den lader 7 ampere i timen, har du da et 70A batteri som er tomt (under 11,7V) lader en 7A-lader opp ditt batteri på ca 5 timer. Et batteri skal aldri bli helt tomt, derfor regner vi med at et 70A batteri under 11,7V inneholder ca 35 ampere, og det er det som tar ca 5 timer å lade opp.

Velger du en lader på 15A tar det således ca 2,5 timer å lade opp samme batteri som eksempelet.
En kraftigere lader kan også lade opp en større batteribank i din campingvogn. Kontroller hvor stort ditt batteri er eller hvor stor din batteribank er innen valg av lader, og sammenlign det med spesifikasjonene slik at laderen kan lade opp batteriet/batterigruppen i campingvognen.
Det finnes også ladere med innebygd Bluetooth som kan kobles opp til en smarttelefon eller nettbrett. Gjennom appen kan man se status på laderen og batteriet i campingvognen, samt gjøre innstillinger i laderen.

Nesten alle ladere er automatiske, som innebærer at når du tilkobler 230V til laderen så starter den opp, kontrollerer statusen på batteriet eller batterigruppen og begynner deretter lading ved behov.

Savner du noen ladere, så kontakt oss, vi bestiller fra alle større leverandører vi har samarbeid med og kan hjelpe deg med en bestilling.
Velkommen til Campingtilbehør 4U!